Echipa

Echipa de specialişti a CONSULTIM LICHIDĂRI S.P.R.L. se angajează să realizeze integral şi în condiţii de profesionalism toate procedurile legale în cadrul activităţilor de administrare judiciară şi/sau lichidare a societăţilor intrate în procedura reglementată de Legea nr. 85/2006, Legea 85/2014 și Legea 31/1990 republicată.

Colaboram cu specialiști din domeniul juridic, evaluǎri, arhivări, precum şi cu alte societăţi având ca obiect unic de activitate administrǎri/lichidări judiciare. Coeziunea şi experienta lucrului în echipă, constituie avantajul acestei echipe de administrare judiciară/lichidare.

Pe parcursul a 14 ani de când lucrează împreună, această echipă a reuşit să se formeze, să găsească rezolvarea practică a aspectelor interpretabile din legea privind lichidarea administrativă şi/sau lichidarea/administrarea judiciară.

Asociat coordonator și specialist pe probleme economice al societății, d-na Oana Velican Luminița, are studii economice, practician în insolvență cu o experiență de 13 ani, membru titular în Consiliul National de Conducere al U.N.P.I.R., expert contabil, auditor financiar.

De problele juridice ale societății se ocupă asociatul Tripa Cristian Călin, de profesie jurist, practician în insolvență si asociat coordonator cu o experiență de 14 ani, președinte al Instanței Locale de Disciplină Timișoara al U.N.P.I.R.

Experiența societății se oglindește în soluțiile eficiente pe care le identificăm pentru satisfacerea intereselor clienților noștri.

Succesul societății este asigurat de profesionalismul, corectitudinea și loialitatea unei echipe de specialiști.

S.C.P. CONSULTIM LICHIDĂRI S.P.R.L. are capacitatea de a realiza, din toate punctele de vedere, lichidări și reorganizări de societăți comerciale la standardele cele mai înalte, în actualul context economic, caracterizat prin schimbări profunde și rapide în care tot mai multe societăți constată că nu mai exista nici o posibilitate de restructurare și iau decizia majoră de stopare a deteriorării continue a activelor și a devalorizării societăților comerciale procedând la lichidarea acestora.

CONTACTEAZA-NE

ADRESA
Consultim Lichidări SPRL
Bd. Revoluției 1989, nr. 13
Timișoara

TELEFON
0256 272 968

FAX
0374 090 429

EMAIL
pin